Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruzan je ko Republika Srpska
Do sad je imao neku osobnost i bio drugaciji... sada je obicni Audi A3 sa Seatovim znakom... bezveze kao sto rece covjek iznad.
http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE !!!!!
vw, skoda, seat, audi... sve isto..i onda neko kaze audi premium..jest koliko i skoda
Bolji stari model al et...
ovaj seat je bez maste. ljudi sve dobijaju od audija starije generacije. a i ova svijetla im dali. pa nekontam ima li mastovitog i radnog naroda u spaniji. skoda barem radi svoja auta. druga je stvar sto vw neda da urade neke bolje stvari da nebudu bolji od njih i da nebude prodaja veca. a audi je naravno top vw koncern. inace skoda fan, octavia 2.0 tdi laurin i klement
osim ove boje ništa živo...južnjački
On je otkriven ima mjesec dana samo ste izgleda tek vi saznali...sve o novitetima mozete pratiti na ovom sajtu www.auto.cz
Ako ova FR verzija izgleda ovako prosječno i nemaštovito, šta očekivati od običnih izvedbi Razočaran
Enterijer sranje, kao i kod svakog do sad Seata ...
ovo je sranje tesko a svaki do ovoga je bio odlican.... steta
retardirana verzija nove ibize
ova led svjetla su genijalna
Niko da ponudi nesto novo. Ovo su vise isfurane stvari. Zato svi polako propadaju!
bezveze