Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...lijep, ko američki...
Da prostis pokenjali se po ovim SUV pokusajima, i dizajnom i interijerom.
Moćan, obećo mi babo kupit.
Malo Saab, malo BMW, ali vrlo fino kao cjelina.
Pozadi silueta Chayena, stopsvjetla Ford Kuga, Naprijed silueta Infinity, Farovi Fabia li neko slicno bezlicno vozilo. Svidja mi se, pravi americki.
inace su mi americka auta ko qrac naspram evropskih, al djeluje dosta profinjeno
mislio sam vizuelno, ne na tehnicke specifikacije.
svemirski brod
Čiji je ovo BMW ovdje?
pošteno..kopija i to žestoka..ali hajde ti papke ubijedi u suprotno
blackfielder..kao prvo BMW je starija tvornica od Lincolna..kao drugo ..sva moderna tehnologija tog vremena je ukradena iz NJEMAČKE za vrijeme II svj. rata...kao treće njemačka je za američke automobile svemirski brod...u mnogim pogledima...i zadnje a najvažnije na prvi pogled maska je BMW samo malo prepravljena...ne bi me čudilo da su Njemački dizaneri tj. BMW ima prste u ovome....i unutrašnjost je pravo slična..ali ok ti si upravu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
It would be nice to have a blow job....
A so called "auto blow job". It would fit here from the topic perspective.
kupiće i meni babo novčanik
Ako ima ovakav zeleni da mu je istruho pod odmah bi kupio, ali nema.