Noviteti
0
Osvježen Audi A4
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRAGA SENCHY TEBI TREBA DOBRA POLUOSOVINA DA PRESTANEŠ BRBLJATI O JARANOVOJ LAFETI
Ma fino auto! To za za lafete! Nije to nista, mom prijatelju je crkla na 60.000 KM, al nije mu serviser stigo rec, otpala je! Sreca trotoar, pa ograda, pa nesleti sa mosta u Zenici! Zntel onu reklamu BMW? Uzitak u voznji! E, audi to nema, al zna naplatit, i dok je ovih nasih predsjednika, premijera, i nas koji placamo poreze, i audi ce imati kupce! Osim njih audi jedino mogu kupiti ljudi kojima su ovi prethodni idoli!
ma mali krelac u raji... Ma zna se ko su gazde... BMW i Mecke...
pa ti si corav
ja nevidim razliku!neznam sto ga fale!al dobar je!
i love alfa, sportsko srce, a ne penziju
dobar je kakvih ima...
jos samo da je A6...
AUDI ko Audi! Mora valjat! Najbolje auto! Samo ga bas nisu nesto revolucionarno izmjenili ali sta ces! Ne bih se bunio da mi ga neko pokloni! Ako je neko zainteresovan eto mail-a :))
ma jebaji ga kad ga necu nikad necu vozat. mozda kad se kakav polovan mogne nac za 4,5 hiljada, a to znaci za jedno 35 godina
joj kave se ovdje sve neznalice javljaju sta ti ba senchy zans o oudiju raspitaj se malo bolje sta je pravi automobil slazem se sa vama momci jos slika sa "guze" i to je to i naravno No1 !!!
e moja senchy, nije audi za svakoga, dobro je rekao audi fan, samo za vip:) za mene ce audi zauvijek ostati auto No1!!! (slazem se sa audi fanom u vezi slikanja guze:)
Otišla mi jaranu lafeta na audiju 4, otišo u asa auto na servis a oni vele "ooo gospodine pa vi ste se penjali po trotoarima!?!". e jebo te auto!
ELEGANTNOST, UDOBNOST i SNAGA, sve u jednom... trebali bi napisati "FOR VIPs ONLY" :D Dajte dodatje sliku od "guze" :)