Noviteti
1
Opel Astra GTC
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kopija megana 2, po cemu to, mozda sto ima slicno zadnje bocno staklo. i stara astra je imala isto tako. po tvojoj lpgici onda je mercedes e klase tzv."okac" kopija golfa 2 gtd, zato sto ima dupla okrugla prednja svijetla. smijesno zar ne.
A "Ja", ti si legenda. Upravo tako kako kazes..
Svako ko je procao cari sporstkih fiata 16 V (ili alfi, svejedno jer ih pravi ista firma) znaju sta je auto. Brzina i komfor. Jedino ih zna jebati elektronika, ali to se da tolerisati i izbalansirati
za amera imam poruku, glup si kao konj a k tome jos dezinformisan. tacno je da postoje saradnje izmedju firmi u razvoju motora ali renault radi sa nissanom a gm sa fiatom. malo se raspitaj. a sto se tice renaultovih benzinaca to su karine obicne, idu prosjecno a trose kao kamile.
i naravno u prolazu titovom moras biti naget desno da glava bude izmedju sjedista kad vozis, pardon lezis u svom statusnom simbolu, visocanstvu golf + opasan pogled preko lijevog ramena na trebe golf je taki od auta kao i dosta vozaca golfa
ej moj djiberu ti i tvoja golf klasa... idi se kurci malo po titovoj sa golfom dvojkom i otvorenim prozorima gdje ceca ubija
@finta ovo je golf klasa, imaj malo postovanja :o))))
prije nego golfa
IDS, CDC, ESP, ABS, brojni senzori, elektronska kontrola sasije...? Sto vise dijelova to vece sanse da se nesto pokvari. Astra je bez veze. Vratite nam Kadetta!
Ma to je oduvjek tako, Opel (to jest GM) puno kopira Renault, al ne uvjek na ilegalan nacin, vec te 2 firme dosta saradjuju u dizajnu kao i u razvoju motora u cemu je Renault priznat kao jedan od najboljih u svjetu a zauzvrat GM placa naravno za to, al i dozvoljava da Renault upotrebljava njegove platforme te da zajednicki sklapaju auta iste tipe, tako da se smanje fiksni troskovi proizvodjeci vecu kolicinu vozila...jednostavno ne?
prekopiran renault megane 2 Ja se ni bih slozio, velika je razlika. Sta je prekopirano?
prekopiran renault megane 2
ali ipak, opel ostaje opel...
pik moj je
svidža mi se ova vozilica .....