Noviteti
0
Novi Infiniti QX56
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gde ovi nazovi dizajneri uče zanat? Nakaza na slici je kombinacija Trabanta, SSSR kamiona iz udarne ere i crteža iz obdaništa. Svakog ko za ovo reši da baci pare treba poslati u ludnicu bez prethodnog pregleda! Mali Italijani prave bolje stvari na opšte-tehičkom iz zezanja.
jarane, nissan je cista zara...nije ni blizu merdze, bmwa, ili audija...ali sta ti znas sta je auto.
e moj no-name kunem ti se nije mi namjera da te vrijedjam al ni ti neznas sta je AWD ,ako kontas da je Nissan neka marka, al da FINO izgleda to stoji..
komentar E, moj profesore... De ti malo pogledaj nove Nissane ili nove Infinitije... Haman ti jos nisi izasao iz yuga 45...
nemoj zezati mora da nisi vidio prethodne koji su navedeni .Ali prave samo prototipove
infiniti? ma to je cisti japanski- nissanski otpad...