Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
losa politika iz Land Rovera je da se na tržistu pojavi sa G-klasom, jer merc je ipak i spartanac i "dongospo" za ovo sto su napravili
...istinske terence najbolje valorizuju vojne porudžbine istih...čisto sumnjam da će ova gradska šminka naći mjesto u bilo kom rodu armije njenog kraljevskog visočanstva...
...jedno su namjenski projektovana vojna terenska vozila (hummer) , a drugo civilni terenci koji nađu mjesto u vojsci (defender, kampanjola, jeep, niva, patrol...)...ovo sa videa je ruska varijanta hamera a gaz ima dugu istoriju proizvodnje vojnih vozila...one prve volge su ionako bile tenk bez tureta :)))
Land Roveri svi modeli su beton, ali Discavery je najjaci!
Slazem se :D Pa makar i 96 godiste vuce ko lud ako mu gume nove uzmes
Naravno a ima budala govori da je star ako je nap. onaj model sto se proizvodio od 1996-1999 a ti modeli su stvarno beton, ja sam ima mod 99 i nikad nisam ostao negdje u brdu, samo dobre gume i to je to, a o lancima da ne govorim!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)