Noviteti
0
Nova KIA Opirus
Komentari (345)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@vodenicar2 Od Ante koji na Stari most ne ide i koji garave Bosnje poznaje po liku do Kolinde i 10 000 islamskih ekstremista sve je bilo uzaludno. Ako ces praljakovacom nazdraviti red bi bio da ponudis i Hrvate, njima je potrebnija. No samo je pitanje vremena kada ce se pokusati izvuci upiruci prstom u Srbiju, tu ih ja cekam.
Nahvali Izeta ka da ti je otac rodjeni.
@PuskaIzNevesinja i ja očekujem sve glasnije upiranje prsta. moram spremit kokice. Ja govorim kako jest, na osnovu svega, Bošnjaci ga dižu u nebesa, Srbi ga hvale da je vitez i pravi oficir i častan čovjek https://www.youtube.com/watch?v=L8Mvre8Y_Eg
PRIKAŽI ODGOVORE (174)
@PuskaIzNevesinja šta te ono zanima
i odgovori mi na pitanje za koliko bi novca (u KM) prodao otadzbinu, naciju i religiju
@vodenicar2 Nova KIA Opirus koja nova nije vec 14 godina me ne zanima. Znas ste me zanima. Kako sam kontradiktoran? Sto branim sto je neodbranjivo? Na tvoje pitanje odgovaram nema tog novca.
PRIKAŽI ODGOVORE (132)