Klasa je upotpunjena
0
Nova generacija VW Pola
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ mercedes-benz: Mercedesov \"stern\" sa tri kraka simbolizuje : zrak , zemlju i vodu. (prave proizvode za avione, vozila, brodove). pajser povrsni.
LADA RULES
@ mercedes-benz: koja si ti povrsna seljacina i GLUPSON!! ja na izvoru informacija (stuttgart) ZNAM kako radnici pate zbog recesije, kurzarbeit, ne radi se po nekoliko sedmica, uskracena premija, radnici se bore za urlaubsgeld.. pa nije dokaz da firma nije u krizi ako pravi nova vozila sa jos jacim motorima.. koji si ti pajser!!
ajte fino pokupujte fiate i citroene i sta znam. . . a ti papak sto govoris vw sirotinjsko auto...izdvoji ti lave 40.000 za golfa pa vidi jel sirotinjsko...citava bi ti mahala znala da si kupio auto...usta bi ti se osusila koliko bi pricao ja kupio novog pola/golfa...ne tisra zato..eno punto, 5000km, 30 konja, to je auto (malo sutra)
E raja jos sam samo jednu stvar zaboravio napisat. Ono fakat za ove golfove i pole. VW ni se fakat mogao malo potrudit oko dizajna. Samo smanje 6 i to ti je novi polo. A sto se inace golfova i vw auta tice sta god da ti se pokvari skoknes do trafike ispunis formular i kupis sve sto ti treba. P.S. Pun mi je gurac onih \"tunera\" iz buca potoka sa golf 2cama koji se zaleti odozgo na duzicama i on je kao neka faca, a auto ne vrijedi 5 maraka sa PDVom. Toliko od mene. PEACE. OUT
@ALL NON MERCEDES FANS Nista momci vidim da se rasprava vodi uveliko...samo zelim da citiram rijeci voditelja 5th geara(inace najjace emisije o sutomobilima na svijetu). \"U doba recesije, svi traže štedljiva auta, svi proizvođači prave štedljiva auta dok Mercedes izdaje novog SL630 sa 750KS. Naravno to mogu samo najmoćniji.\" MERCEDESOV ZNAK: tri kraka i krug (ulje, benzin, gorivo, krug oko svijeta) ZAHVALJUJEM
Meni od svega najbolje izgledaju noge od pjevačice. Ostalo je srednja žalost...
izvini automan ali sta ti imas protiv necijeg misljenje o auto neko voli wv a neko mercedes ili bmw.. tako da nemas sta za reci a slazem se da je auto lijepo i pravo je auto sminkersko mali gradski autic koji bi i ja rado uzeo sebi za svoje potrebe...
.............. a onom mercu samo jedno ne mogu odolit! to je ba auto pravljeno da ga voza hajdi klum i slicni likovi sta njima znaci ide-lezi-koci ??? nista ... a to je auto samo to ... ..sljedeca tema
@romell & jeremy hajte na msn pa tamo palamudite do mile volje...
a pored dieselasa sa 4 cilindra koji su super stedni, udobni i ekonomicni-ima mercedes i benzinaca od kojih glava boli. to sigurno znas, da sad ne nabrajam primjere. i koncept coupe diesela su osmisljali ljudi koji sigurno znaju vise i od tebe i od mene o autima..a ti dajes komentar kao dijete od 8 godina. i ovo:nemam kuci ni jedan BMW prospekt - ali limuzinu u garazi s kojom sam vise nego zadovoljan i zelim svakome da moze sebi priustiti i kupiti ono sto voli. i tebi takodje zelim da probas (ako vec nisi) voziti SAMO 5 km e-klassu 220 cdi, recimo.. 150 PS (konjskih snaga, 4 cilindra).. ili s takvim autom preci put od 1300 km u cugu- vidio bi sta je udobnost. ako procitas ovo- napisi koje ti auto volis, koji model, jer nisam shvatio ono \"TSDLX\" iz tvog proslog komentara. koji model, koji motor, koja god. proizvodnje?
@romell: vidi:normalno da su ukusi razliciti..neko voli ovo,neko ono..ok! ali tvoj komentar za coupe e-klasse je mizerija zestoka.asocira me na story koja ide otprilike ovako: \"joj jarane, Hamo i ja imamo alfu staru 11 god. u radionici kod njegovog babA u dvoristu mi je frizirali:jooj:jes\' da su lezaji malo otisli,jes\' da je hrdja malko nacela,jes\' da se siber ne otvara i ne dihtuje ali auto je zvijer..ima 220 \"konjA\" :)..dos\'o papak u mecki i k\'o fol se nesto k.urci..Hamo i ja ga odrali ko nista..joooo...\" kapiras?komentar ti je na nivou papaka mahalskih.i ne znam zasto vezujes mercedes i BMW za k.urave i sponzore samo? sto generalizujes? procitaj malo ko sve vozi ta auta i da li ta auta vaze za luxuz i ostalo.ti volis alfu? ok! ali pusti se mahalasa.
@ romell: hahahahahahhahahahha.. koji levat! truhni u svom plasticnom italijanskom SRANJU !! svi vi koji ne mozete kupiti pravo auto sikcete okolo isfrustrirani u svojim talijanskim krntijama.. grdna rano... idi obrazuj se \"auto-moto strucnjak\" !!
pa cini me se da si probrao sebi auto (ako si ?) po svom liku i ukusu :znaci ZA nafurane sponzoruse i seljaka sa dna kace . ko to objedini taj probire ta i takva auta. ide a ne trosi ??? besmisao u koncepciji i zivotu zagarantovan . jer dat desetine hiljada maraka za auto a gledat da ne trosi moze samo neko ko nije shvatio sustinu automobilizma a to je da imaju dvije vrste auta :1. ona auta sto VOZE 2. i ona auta sto RAZVOZE . ne mijesaju se nikad u zivotu sem u glavama razvojnih odjeljenja u tvornicama kojim je jedini zadatak uzet pare LEVATIMA ko sto si ti . evo dodjosmo i do trica i vruce vode zvane diesel-coupe olicenja gluposti i bezobrazluka u izmisljanju bespotrebnih stvari . kao da je neko napravio frizider s rernom!!! tako da ti ne bude previse .. samo ovo probaj ovo s ALFOM pa se necemo svadjat bices drugi covjek poslije tog iskustva .... TSDLX P.S nije me stid nimalo jer znam o cem pricam za razliku od tebe kome je puna glava BMW ovih prospekata... hehehe
@romell: nije mi bilo mrsko- potrazio sam TVOJ komentar za clanak od 18.02. 2009 (cini mi se) i evo ga u cjelini: (radi se o novom coup-eu e-klasse) \"dizel -coupe-? od 2-tone i sa dvoja vrata. valjalo je to smislit i u zivot pretvorit. svaka im cast.!..... i trosice 5.3 l na 100km. svjetla prate cestu i sistem hitnog kocenja. s fiatom coupe turbo starim 10 godina otreso bi ga ko da se nije ni upalio i njega i glumca u njemu. a gospodi u s-klasi svaka cast. tu se jabuke i kruske ne sabiraju . FORCA ITALIA !!!!!!\" HAHAHAHAHHAHAHHAH.. koja povrsnost i \"strucnost\"...koje SAMO NEBULOZE..pa inzinjeri rade na konceptima ovakvim GODINAMA i TI ces reci OVAKAV KOMENTAR? nije li te STID??? NIMALO??? pa nakon ovoga se usudjujes TI suditi o tome da li je neko kompetentan ili nije da postavlja cijene auta?? (vidi iznad komentar o cijeni golfa3 i volva v40 !) e moj romell, moj. knjigu u ruke i CITAJ!!! ovako si samo smijesan, izvini.