Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma šminka
Ako će ikad Volkswagen (Golf) pojest g..... zbog dizajna, to je ovaj put... :)) Ponajljepši automobil u klasi, iako ne pretjerano originalan, i malo prevelik...
@ tiktak, bio i ostao bez pojma.
Ja auto eksperata jbt :D
prezentiraju nam najnovije modele,prave nam BBI centre,City Sras-ove...ljudi,dajte nam normalan zivot! dajte ljudima krov nad glavom i hljeb u ruke!!
opel, bio i ostao smece :)
pise ti fino da su to turbo motori...
Opel ide provjerenom taktikom: pusti Renault, Peugeot, VW da predstave svoje, a onda sve njih nadvisi svojim kompaktom. Mislim da je kao i predhodna na visini sto se tice izgleda... Samo je problem kod nas sto nemamo kvalitetnih distributera i servisa koji bi bili na visini zadatka i dali kvalitetnu uslugu. To kazem iz iskustva jer imam Astru 2008. godiste. Jedino mi nije jasno kako moze biti 1.4 benzinski motor sa 120-140 KS. Moj je 1.4 sa 90 KS, pa mi fakat nije jasno kako su uspjeli izvuci tih nevjerovatnih 120-140 KS!!!
ista novi renault megane... copy paste!!!!
hmm i Opel napokon postaje lijep za vidjet