Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi popij zilet! Enzo je legenda jos od vremena kada su tvoji ljuljali na grani! Papak se lako prepoznaje po tome sto nema sta ponuditi, ali zato je uvijek spreman pljunuti na tudje. Idi i skrati muke i sebi, a i ostatku svijeta!
sljakeru, poredis kamion sa bolidom!
ford im je osporio korištenje naziva F 150 i za taj bolid u 2011,nema šanse da ne ospori i ovo
zlatan ibrahimovic ima Ferari Enzo. od svih nogometasa na planeti jedini christiano ronaldo ima auto koje je u istoj klasi (lamborgini reventon).obojica su ispljunuli preko milion evra za auto.
što neodgovori legendo, vidi se ko je papak i to legendarni xdxdxdxd
omer je najbolji dizajner na svijetu ova azdaha to pokazuje
@lola ribar Prije je \"Ferrari\" napravio bolid F150, a razlika je u crtici (-). Fordov pick-up je F-150 to je velika razlika, a ionako ce ga voziti samo dobrostojeci. Cudi me kako neki nas politicar nema \"Enza\" ^^
po čemu je enzo legendaran????????
Zemlja,zrak:))
...ovo hrvati zovu jednostavno \"stroj\"...
e nece se zvati f150 jer je to ime vec zauzeto od strane kompanije Ford za jedan od njihovih pick-up kamioneta . informirajte se strucnjaci
dream on
Uh.......