Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nakon Alfinog rekorda ostaje da vidimo koliko će se potencijalnih kupaca, umjesto BMW-a M3 ili Mercedesa-AMG C63, odlučiti za Giuliu Quadrifoglio" davno je "top gear" slikovito objasnio da se i g*vno sa BMW znackom moze skupo prodati...a ovoj alfi nema ravnog auta u klasi, NI PO CEMU!!! :)
Oni pametniji ce sacekati par mjeseci da vide kako ce se pokazati kvaliteta, pa tek onda uzimati. I tebi kuca to japansko MIVEC srce a gledas talijane, sram da te bude!
@zed_the_bad nisam tip koji se slijepo zaljepi za neku marku (mercedes i vw(balkancu samo nek je njemac, valjda od rata ostalo :D)) i govori da su sve ostale lose...pa volim i talijane i japance...ali mi njemci ne leze nesto :) (bas valjda sto mi se balkanski mentalitet ne svidja...) ne volim proizvodjace koji dizu cijene pozivajuci se na neku davno stecenu (i izgubljenu?) kvalitetu i reputaciju...al eto... sto se kvalitete tice, mislim da je predugo testiraju...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
alfa je zakon ubi svabe na domacem terenu
Kad sam lani bio u posjeti kod jednog Bošnjanina u Donjem Moštru, na zidu u kuhinji stoji isheklana dekica sa dva jelena, pričvršćena sa četiri rajsnegle, a ispod jelena izvezenim slovima piše: Žena ti more bit od svukuda, al' auto mora da bidne iz Njemačke.
29 banki ko iz p.... al ga i momčina vozi svaka čast
zna se koje tata mata... Alfa romeo No1.
Poštovana redakcijo! ne piše se "četvero", već "četvoro". Radi se o pravilnom pisanju zbirnih imenica. Ako ste zainteresovani/zainteresirani održao bi vašim uposlenicima kratki kurs iz b/c/h/s, jezika... pravopis, gramatika i slično... za grupu od pet sat je 25 eura, za grupu od šest i više 30 eura... Zagarantovan uspjeh.
kad si toliko pismen, trebao bi znati da je ispravno oboje :-P
@traveller ...neće biti baš tako, drug! postoje ove novokomponovane jezikoslovne škole, ganjaju nekakav sinkretizam filološki i lingvistički, sve more i ne more, istovremeno! al' baci malo pogled na stare, provjerene, južnoslavenske lingviste i njihove jezičke savjete, npr. I. Klajn, "Rečnik jezičkih nedoumica"...
Alfa je jedan od najlijepsih automobila, ali su zloglasne sto se tice elektricnih problema
mislim da je to razmisljanje ostalo od kraja proslog i pocetka ovog stoljeca...isto ko i za mercedes da je dobro auto...uzmi mercedese i pezoe sa pocetka ovog stoljeca, na njih su se vlasnici najvise zalili, vise od fiata!!!
ja je vozim evo 3 god ,i nikad nisam imao nijedan problem sa tim..
Mozemo mi sanjati i o Alfi i o BMW-u, ali nasa realnost je neki golfic do 6-7 tauzenki ili neka skoda fabija.
opet je ovo ništa za Godzillu.
slazem se, ali godzilli fali dvoje vrata :-)
Ogromna pobjeda 'talijanske masine.. Pobjediti Panameru, koja cak nije ni u istoj klasi, jasno pokazuje da su braca sa Apenina uvijek bili automobilski giganti.. Samim tim mecke C i E, BMW 3,4,5, AUDI 4,5,6 su ostali popisani
Lijepa auta, ali se alfa romea niko nije navozao.
Brate moja ima ured 400k na satu, svaki dan na posao s njom idem i po 100 km prelazim..
Kaze VW; Skoda, Seat....nema bez italijana nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha, brateee, stara vijest, hajde što smo Prorschea pukli po ušima, ali i BMW-a...evo ima i snimak reakcije šefa BMW-a kad je ugledao rezultat :))) https://www.youtube.com/watch?v=ZbhgrrQL0IY
Sexy :)
ipak bi ja panameru!
da nije krst na logu odmah bi je uzo
hahahaha :)
nedosanjani san svakog bošnjanina i ženske mu (koji sanjaju noćne more u kojima ga/ih progone das auta)...
dere se gulia ko kuja prava... inače ovu sam stazu znao preći za 6 minuta sa toyotom gt...
ne spusta ga ispod 6000 rpm
Kapa do poda talijanima za ovu ljepoticu, 8 sekundi brza i od Murchielaga..