Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim mercedes,i imao sam 320 clk cabrio.Razocarao sam,se.Vazda se neke lampice pale.moras kod mercedesovog mehanicara da vozis,odere te ko jarca.Prodam merdzu i,kupim nissana altimu(to je u evropi almera ja mislim),i razrahatim se.Nije merdzo vise sto je bio.Za dizajn svaka cast ali tehnicke izvedbe ne mogu posoliti japancima(nissan,mazda,toyota,honda,mitsubishi,isuzu,lexus,infiniti,acura) ili korejancima hyundai i kia.
Ja sam imao nissan almeru auto je vozilo i nije se kvarilo. Al ugodjaj nula i opcenito je auto kanta. Mislim da je od ovog nisana bolji mercedes star 40 godina. I kako rece kamikaze, nek ti zivis u americi.
Benz cuva Nijemcima obraz u autoindustriji... Bravo za sve modele u posljednjih nekoliko godina (jest da vam je clkglkclamgl abeceda zapetljana)
Nepotrebno preseravanje i kad bih imao novaca da kupim ovakva auta ne bih ih kupio jer stvarno nema potrebe. Nevidim svrhu.
Kako. Znas koliko bi picaka na ovo zbario. Po makarskoj rivijeri.
E moj blackfinder. Nije isto guzit sa 100 200 maraka il zivit kao dan bilzerian. Nemoj ovdje sad bezze suplje prosipat. Pricam ovdje o uzivanciji.
Iduc godine kombi kabriolet iz mercedesa.
svaka čast, pravo žensko auto
ŠTOJE SLIKAVANO UBRZINI JELTO NEKI NOVI FAZON?
i mene to baš iznerviralo, a ova mu boja pravo stoji
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
sve dosadi ;) a auto ko auto ;)
Isti moj Golf, samo Mercedesov znak :/
Gledaj ovih šatro fanova Mercedesa (a pola ih vidi samo na klixu) što pucaju minuse, očigledno nisu radili stilsku figuru ironija :D