Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Mercedes kad izgovoris trebas na noge da ustanes.
Kakav stroj čovječe!
pojam za ruznocu i nemastovitost. nego smo mi impresionirani samom pojavom egzoticnih auta pa su nam sva mocna, sto objasnjava da se pola bosne okrece za skolskim primjerom ruznog auta u liku panamere. Pogledajte samo sta nude konkurenti ovom ruznom autu. Ferrari nudi 458 italia jos se i spider moze uzeti, aston martin nudi vanquish, a mclaren mp4-12c, lamborghini ce proizvesti novog gallarda koji ce pretpostavljam biti perverzija, e ko bi normalan uzeo ovakvog mercedesa. Svi gore navedeni su egzoticni automobili proizvedeni u malim serijama, a mercedes je auto masovne proizvodnje i nije egzotican. govori se da je mercedes oduvjek bio tata- mata, ali je li doista tako? sjetite se samo prve serije ML, E i C klase!!! Merz jeste bio tata mata 60 i 70, ali sada nije ni blizu.
A jel ovo cijena za ovu najjeftiniju bijelu boju ?
imam i ja istog ovakvog golfa dvojku, samo crvenog
Ne zna covjek vise sta da kaze na sve ovo kad znamo da nijedan posten bosanac bez ili sa fakultetom ovo nikad nece imati ... ZALOSNO gdje zivimo i koga bogatimo
Sad ce ljubitelji francuskih kanti reci da je Clio rs bolji
Mercedes zna napravit sta je auto.On je sad napravio najbrzi roadster ikad. Stavili mu ogranicenje na 350km/h.Isao bi cak na 400!!! Mercedes je zakon
ponosno mogu da kazem da sam sjedio u ovom mercedesu, iako nije bio amg black edition :D
Kako su dobre fotografije! Kao da su napravljene na nekoj drugoj planeti.....
Nadigo mi se
I meni su Alija i SDA kupili Mercedesa dok sam bio ratni dezerter u Njemackoj Vas Sulejman Tihic, nekadasnji komunisticki tuzilac, ratni dezerter i poratni budzetski profiter.
Voou,sta reci na ovo.
ovo je mama, tata, brat, sestra, majka dido i zena... ovo je sve sto ti treba
na cestama buca sitija