Premijerno u Ženevi
18
Mercedes-Benz C63 AMG Edition 507
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubica Ferarija ... merccc is besttt
@bmw Paša, svi znaju da C63 AMG Edition 507 ili najjači C63 AMG Black Series je brži, jači i bolji od BMW M3, znam da je to teško prihvatit, ali što prije prihvatiš ko je car među automobilima lakše će ti bit.
Čičine...postenjacina za razliku od tebe ima smisla za humor, ti si iskompleksiran,mora da vozis 123-ojku...tj. krmacu..to je kao za gospodu ,samo dok to raja skonta ;)
halo halo čičine. nemoj da vrijeđas, jedva sam skupio za dvicu golfa, to je tacno, jest da je to bilo 89. god. i da je golf bio nov :) ali i danas ga vozim,doduse imam i jednog M3. JEDVA :)
Mercedes je za gospodu. Zato ti to ne kuzis. ;)
Isti moj, samo skroz drugaciji...
@bmw Takav post moze sastavit samo balavac koji skuplja kintu da kupi golta ll, a masta da zamjenama istog za bolja nekako stigne do bmw-a.
potouno besmisleno i iskljucivo za lijecenje kompleksa nafuranih idiota koji nemaju veze sa voznjom...itd itd, elem,da ne duljim,prave muške jurilice M3, 911, GTR I DRUSTVO. VOZACI MERCEDESA MOLIM BIG " DISLAJK"