Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mazda nije mojoj peglici ni do koljena.Ja kad krehnem svoju peglicu aspuh se trese ko u Bugatija Verona.Jos moja peglica ima krov koji sam ja licno skalperom izrezao i navuko onu tendu za komarce kad zapuse vjetar. I jos imam 50 konja. Mazda je za moju Peglicu mala maca :)
odličan auto. stoji da je vrhunske kvalitete ali ljudi kakvu c klasu mercedes možeš kupiti za 79000 ili bmw 3. halo ba pa toyota land cruiser je 85 hiljasdarki. mercedes E klase je 85000. pa ko daje 79 može i 85. dobra ali zaista preskupa
Eh kad bi tako svi razmišljali, ali ne mogu ovih seratora više, ne vrijedi sa njima u diskusiju, u startu si popušio
blackfielder eno cjenovnika u star line E 250 cdi 85206 KMdo registracije. vozilo sa 204 KS
Eh,evo auta, a ne vwaudi i ostali krš njemački.
aferim!!
brate valjda vrijedi ove pare