Novi produkt stare škole
0
"Kobra" nikad nije bila otrovnija
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA ZNAJU DOŠLJACI ŠTA SU AUTA PA VI STE SE VOZALI U CIVARAMA KO MALI. VAŠ JE SAN SARAJEVO GRAD I GOLF 2 1.6 D
Ova Kobra trosi vise od zene...
sta d.r.k.a.d.ž.i.j.a zna sta je p.i.c.k.a ............... pojedini su ograničeni ko balkon ... nista vise OD golfaaa -.- .... Shelby je zvijer od auta .... svaka cast pozitivnim komenatarima... a vi negativci nesto komenatarisete a j.e.b.a.l.i bi se za sliku pored njeg.....
sta ce maloumnici, samo im u vugla koliko trosi jer nemaju sta da jedu dok otplate kredit za golfa...
Znači po vama auto sa 659 KS treba da troši 5-6 litara. E takvo auto imate u Tunguziji.
Lako je amerima praviti auta koja trose po 30 litara kad uzimaju (kradu) naftu po svijetu. Ufol donesu demokratiju a crpe naftu jadnom narodu Iraka, Kuvajta, UAE-a sad i Libije a sutra mozda i iz BiH
ovo je dzaba za 50 60 hiljada dolara... toliko kosta recimo malo jace sterilni opremljen golf VI.... a za ovim ce se ipak okrenut puno mama a bogami i prasine nagutat dosta salama.
Ameri imaju ravne široke ceste i u gradovima i izvan njih. Za takve ceste prave i auta, puna snage i drifta bez naročite brige za prolaze kroz zavojite ceste gdje redovno gube od njemaca i japanaca. To ne znači da oni ne znaju praviti auta, prosto druga filozofija. Ali i to se polako mijenja na primjer Corveta ZR1 je otrovna i brza u svim uslovima, iako je još uvijek američkih gabarita. Nisam i ne želim spominjati agzotične privatne produkcije sa malim tiražom i ogromnim cijenama. Priznaćete ova Kobra je COOL za semafora, a u rajvosa se drugo i ne traži.
Ja vozila i zmijeeee!!! Toooooo!
Moj
Jel ovaj potrosi 35 litara na 10 kilometara ili tako nesto?!? Pa americka auta vise ne vozaju ni ovdje u americi. Ko sljaka za malu platu kupuje Kiu i Hyundai, a ko ima zna se njemacka auta!
Americko smece.