Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je dizajn u pitanju tu sa italijanima nitko nemože. E sad kvaliteta....
Ako bude barem blizu kao na renderima, onda bi se mnogi drugi dizajneri mogli ozbiljno zabrinuti.
dobra Jbte
bmw je zakon
pozdrav alfistima mahanje golfistima nemate vi sta komentarisati vi vozite GTI ikonu brzine.Alfa se kupuje srcem a ne mozgom i nama sitnice ne smetaju a i servisi i dijelovi nisu skupi koliko pricaju.
pa to pričaju oni što golfove poravljaju u garažama. neka odu u asu i poprave golfa da vide šta je zavrtanje ušiju
izgleda ko ferari sa 4 vrata...dizajn pun pogodak...samo jos unutrasnjost da srede fino i bice vrhunski
a to se očekuje,recimo crvena koža... kao u 4c mmmmmm
nije ni to problem,ako ga kupis vozices ga 10godina novog...al unustrasnjost im nije jaca strana, sto se tice dizajna kontrolne table...malo samo da to raspodjele..npr passat ima fin raspored...nesto tako da izgleda fino..
Kad italijan nesto izdizajnira...prelijepo izgleda.
neznam šta bi enzzo rekao na ovo mislim Da on to nikada nebi dozvolio
Mizantrop hvala na (ne znam) Enzo ferrari je vodio ogranak koi se zvao scuderia dell bisone on je bio veliki majstor trćih auta a potom je osnovo svoj club scuderia ferrari i koristio auta Alfe romeo .......nebih dalje
Ne znam da znam pardon skuderia ferrari jeste imala auta alfa romeo persona Enzo ferrari je bio pilot alfe romeo koja se zvala scuderia del bisone enzo osvaja 2 puta prvo mjesto poslije toga odustaje od trka a poto osniva Scuderia Ferrari ali 1939 dolazi do svađe između njega i vodećeg covjeka u alfi i tu prestaje ljubav
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odjednom i ja pozeljeh kupiti Alfu :D
auu.. moglo bi se o ovome razmisliti, ako bude para kakvih.. :) i ako im taj "ferrari" motor ne udupla cijenu!
Koliko samo kasni Fiat i Alfa za LANCIA-om. Osamdesetih godina proslog stoljeca Lancia napravila Themu 8.32, sa Ferarrijevim motorom, redukovane snage, da bi trap mogao podnijeti tu snagu. Ovi tek 30 godina poslije pokusavaju nesto. Jadno.
Bila je i tada dio Fiat-a, ali FIAT nije imao puno upletene prste u njihovu politiku. Najbolji pokazatelj toga su rezultati i sama vozila napravljena u to vrijeme. O platforni se da raspravljati, jer i nije bila baš ista, bilo je određenih modifikacija. Uglavnom, svak ima svoj ukus, Fiat je narodno auto, Alfa je sportsko, a Lancia je gospodsko. Mada Lancia ima znatno zapaženije rezultate od ovih sportista. I da, mnogi kasne za Lancia-om i Citroenom. Istraži malo pa ćeš vidjeti.:)
Svaka cast dizajnerima....sprijeda je bas mocan, agresivnog izgleda, ova svjetla mu bas exstra stoje
pojebat će mame sa ovim iskreno...
Nije los