Noviteti
0
Golf V Cabrio
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma dobar...........
klasicna kopija Peugeot-a 307 cc
Ja komentara! Svabo je svabo, nikad bolji, i ona poznata bosnska golf je golf! U evropi najprodavanije gospodo auto te klase je Astra! Pa pricajte sta hocete, a u svijetu Toyota Corolla, pa vi pricajte sta hocete! Da smo mi pametniji napravili bi Toyota-ine servise, i kupovali ta auta, pa to su remek djela pouzdanosti! Troskovi održavanja golfa su u prosjeku 5 puta veći od korole! I jos onda kupujete nov i prodavac kaze: Ma samo 35.000 KM, a ako hocete mozete doplatiti za alu felge, klimu, kasetofon, stakla na struju, retrovizore na struju itd!
ma svabo je svabo.... a sto se tice peugeota ...jedino im valja ta 206 ica,a treba li nabrajati dobre modele ....vw-a
golf je golf, pa vi pričajte šta hoćete
NIKAD BOLJI !
dupljak! kad ce VI?
nije nesto posebno, nije mi izmamio uzdah. mislim da je VW ovaj put podbacio. vidjecemo kako ce se kradljivcima auta svidjeti
Sjajnoo Coool
Neznam samo sto se svi zivi furaju na Peugeot
odliča je,mrakkkk
MA extra! EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
VW-diletant, nek se malo ugledaju na kabriolet 6-ce
Joj ruzna auta! Isti OPEL!
četri osobe malo sutra!