Kinezi napadaju London
0
Geely predstavio svoj taksi
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi dobar? Nisi.. I ti si retard. Necu odgovarat na ovaj tvoj morbidni komentar. Trosis mi tastaturu.
Stop svjetla ukradena od Minija! *bace ih BMW za ovo! Ovaj Kinez je poznat da kad udari biciklistu svi u autu poginu,a biciklisti jedino iskrive felgu! ;)
Vidi kineza ko da je lexus brate :P
vlada republike srpske ce predloziti skupstini republike srpske da se o ovom pitanju izjasni putem referenduma republike srpske, republike srpske, ... republika srpska to sam ja
Geely su kraljevi na kraju ce nas kinezi zve zaj....i A sta se odmah morate nesto prepirati i svadjati nema teme na SA-X-u da nema neke prepirke i sranja.
\"........Geely Englon TXN konceptni automobil..............\" kljucna rijec, KONCEPTNI
@@@lol a ti si zadnji najgluplji.Ako jesajam nece ga vozati po {ekingu.Vec je ocigledno da jesmo na izlozbi.Ako je vec za englesku onda su makar treba;i iscupati volan da se niko neljuti.
jeste coravi ili glupi? sajam auta u Pekingu? nece predstavljati auto sa volanom na desnoj strani u drzavi gdje se vozi na desnoj? sta ako neko hoce da ga testira ili slicno? da je sajam u UK pa uredu!! retardi
Hahahah odlican komentar! :D
naravno engleski taxi a volan sa lijeve strane