Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto mi kriju prednji dio...
Fakat mi nije jasno zasto su dosad supersportski automobili bili ograniceni na male kupe izvedbe u koje malo visi cojk se mora namucit da sjedne. Shvatam da je to vjerovatno bilo podredjeno performansama odnosno smanjenju tezine al svejedno. Rado bih zrtvovo sekundu ubrzanja da se vozim u ovakvom autu a ne u nekoj igracki.
Dokaz da mašta i dizajn nisu još umrli!! Kakva egzotika! Porsche, BMW umrite od muke :)
To ti je jarane kad ti je \"poslovni partneri\" zapale da znas kako ce ti konstrukcija izgledati xD
bas dobro izgleda, samo ova verzija na zadnjoj slici mi je skroz bezzze, nema ni vrata, mos mislit kako puse.... ne kontam?!
Eh ovo je limuzina, a ne k\'o Porscheova Panamera...dobra je svih mi!