Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Susic - Pape. j e b o ti m a t e r!
Joooj kakav zadnji trap ima ova hooossstesssaaa ...skoro kao ferdžaaaa...
tebe cekaju u ferrariju
ma sve je to meni ok ali fali mu KUKA... \'ta ce mi avto bRez kuke :D
Na koliko cilindara ova masina radi http://static.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/110908102.2_mn.jpg
Događaju u Maranellu su mogle prisustvovati samo posebne zvanice. kazu da su citav mjesec odgadali, da bi ima feda krvavac prispio, suska se da je imao termin na ekupon.ba kod NASA
Asli je ono Alonsko sto vozi?
Opet mi izbrisali komentar, MA J.E.B.E.M vam f.am.il.ij.u covjece, sto ne brisete one nacionalisticke komentare vec izbrisete moj gdje psujem m.a.t.e.r ovom prvom d.e.b.i.l.u....M.R.S f.aš.is.ti!
steta nije karavan :))
realno goriii, znaci mozda najbolji ferrari.. dizajn prestrasan,motor takodje.. al brate koji ce im K.... ova tri auspuha nazad,nikako mi ne ide,... I normala u bosni ga zaraditi NIKADA:: :)
Vidi Fernanda Alonsa što ga je zad\'o :-)
Ko mi je obrisao komentar j.e.b.e.m mu sestru eto!
jedina zamjerka je sto se motor ne vidi... ostalo je savrsenstvo!
Po meni je ferrari otisao totalno u kic. Pa kakve su ovo forme, ne vidim tu nikakvu eleganciju. Naravno ovo je sportski auto, ali su ga momacki pretjerali s ovolikim diodama i \"obrvama\". 911 savrsenstvo dizajna. Nije mu ovaj ferrari ni do koljena.
A JESTE pridrzo ovoj zeni da je uslika, dobro je !
Vidi torbe ovom starom na prvoj slici. Nadam se da samo cuva njekoj zeni, a ako je njegova ................
sporet majke mi.