Stižu Trax i Spark
1

Chevrolet na Sajmu automobila u Parizu

Klix.ba
Svjetska premijera novog Chevrolet Traxa, popularni miniautomobil Spark osvježenog dizajna, te jedinstven ugođaj, obilježit će Chevroletovu prisutnost na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu.
Na ovom će prestižnom bijenalnom događanju svijetu biti predstavljen Chevrolet Trax koji će sigurno osvojiti brojne obožavatelje. Također će biti izložen osvježeni Spark – jedan od najbolje prodavanih modela ove marke u Evropi – u još sportskijem i "odraslijem" izdanju.

Nakon vrlo dobrih reakcija mlade publike automobilskih sajmova širom svijeta na Chevroletova dva mladenačka koncepta - Code 130R i Tru 140S - svojom će trendovskom pojavom uveličati pariški sajam. Izdanje Traxa posvećeno nogometnom klubu Manchester United svjedočit će o Chevroletovom nedavnom ulasku u globalni svijet nogometa.

Na Chevroletovu će se štandu naći nekoliko zanimljivosti koje će oduševiti ljubitelje nogometa. Novinari i posjetitelji moći će se slikati u fan zoni posvećenoj Manchester Unitedu, na jednom od sjedala s Manchesterova stadiona Old Trafford ukrašenom Chevroletovom leptir-mašnom. Poslije će moći odabrati najbolju vlastitu fotografiju i poslati je na osobnu mail-adresu ili profil na Facebooku ili Twitteru.