Povratak na tron klase
1
BMW predstavio novu Seriju 3
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glOva ti je \"ko hauba u reno megana\"! -.-
Prelijep, BMW je sila.
Nikakve nove ideje u dizajnu kako unutrašnjosti tako i vanjskog izgleda sve isti kalup ...da se nevide oznake karakteristične za BMW ili Audi tesko bi bilo uociti razlike...
Nisu ga puno izmjenili, ali je prelijep automobil
meni nekako s vana nije nesto, i malo dijete bi moglo da uljepsa stari model. on je dobar al nije ono wow, a u jugu da stavis twin turbo dobro bi isao.
platis tolke pare i jos uzmes smrdljivog dizela..320d fuj
Joj nekako premal za muftiju Zurkolića ! Čekaćemo novu sedmicu. Ili onaj X 8 ili kako li se zvao. Samo mora biti bijeli.
VW zakon, izbace jedan model i traje po par godina ... a ovi Mercedesi, Auidiji, nikad covjek stic, svaki dan novi model, facelift ...
Tanko, Klasa C ipak bollje i lijepsa , i od ove trice i od audija A4
hajmo sada LOLE pocnite da pisete kako vam je BMW sve na svijetu dok kod kuce imate bicikl i par konzervi IKAR-a Nikada u zivotu nevidjeh vecih LOLI nego u BiH radu na bausteli u njemackoj ali kada dodju u BiH vozaju BMW i uporno tvrde da su od rodjenja to vozili dok vecina zna da su ti koji se tako busaju u prsa u stvari po obroncima Vlasica i ostalih nam preljepih planina izvlacili klade.
ako nesto firma ne poduzme, ovi novi dizajneri ce zaj***ti sve
isao bi on i za 50.000 EUR Malo je preskup
predobar ,blago onom ko ce moci da ga ima
ja imam e46, prezadovoljan autom i rekao sam samo bmw zauvjek, sljedeci je e60 petica ili x5
E46 je najbolja verzija trice.
konacno trica koja izgleda fantasticno i prepoznatljivo!
Ja imam 320d pa se nevi slozio da je ruzan