Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
intelektualac, po čemu je BMW s ovim modelom kopirao Audi?
Nema jaceg auta od BMW-a!
ti si vidio kabrio ovo je coupe lijepo ti pise samo ti neces da citas!
@@vuk! Ti si pametan i \"obrazovan\",ali nisi objasnio kakva je to klasa BMW 6. Uvijek uživam kad mi polupismeni i nadobudni ljepe etikete tipa, neobrazovan, glup i slično.
@ mujo: ja bi na tvom mjestu u prvi osnovne.. da se naucim ispravno pisati, barem. N U R ein BMW ist ein BMW !!!
oca mu lopovskog, jes\' i dobar !!
nek vidi francuz sta je auto
g.l.u.p. si ko top kopiras clanke i lupetas zmazan si
prije mjesec dana sam vidio novu sesticzu kabriolet na njemackoj televiziji. Kako j +e ovo nova sestica, sta je vama na sa x?
a kakav ce stroj tek da bude m verzija prosla generacija je imala 507KS ova ce imati vise sigurno 30-40KS kakav injzinjering Beyerishe Motoren Werke
Dobar!? Kome si to ti dobar? Mami svojoj možda. O kojoj klasi govoriš, daj me ( nas sviju) prosvijetli i objasni koja je to klasa BMW 6?
ajkula is back! ta ce audi
audi nema automobil u klasi u kojoj je bmw 6 a tvoja neobrazovanost je problem slicnost je sto imaju 4 tocka i jedan i drugi ostalo nema dodirnu tacku niti jednu
Kakvo kopiranje? Konačno lijep BMW! Odlaskom američkog dizajnera Krisa Bengla sa čela dizajna u BMW-eu, stvari su po mom skromnom mišljenju krenule kako treba i dolikuje BMW-eu. Ne kažem da su prethodni modeli bili loši, ali meni se jednostavno nisu sviđali a tako su mislili mnogi fanovi BMW-a i stručnjaci. Ima naravno i onih koji ga hvale, ali eto otišao je i to je dobro. Za to vrijeme Audi je uvijek bio na visini zadatka i svakim novim modelom dokazivao da ostaje jedan od lidera po pitanju dizajna. Dolaskom Waltera da Silve na čelo dizajna nastavio je odličan posao prethodnika. Ja lično preferiram marku Audi, ali sa novom 6-icom bih se zamislio. Novi A-7, A-5, ili BMW 6! Kako lijepa dilema za one koji imaju love za tako nešto. A ko izabere MB CLS, nije pogriješio. Pozdrav!
@A4 upravu si,svaka cast i ja se slazem,@alen ti si stvarno s.lj.e.p. a ti @Hole nemas pojma s pojmom sta valja a sta nevalja.
perverzija! :D