Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično... sve što mogu je staviti za desktopa.
Cuj Mercedes, hahahaha, sta je tebi 70-et godina? To moj stari vozi.
jest ruzan nazad???
Svi smo mi njemacka. Jarane ova drzava je glavna
Lol cuj Sixta. E hebo te vala golf. 70% golfa made in Korea. E moj sixt. Vozaj chuniranu dvicu i pevaj Shabana.
dobar dobar, samo nek nije sitrojen peužeot ili renol
M8 na kurtzu te nosam. Bolji je Peugeot. Peugeot - na mom leugeot!
ima facu k\'o napusen zeko
bila Tomic reklama, sad ce opet
eee svaka cast na izboru 535 extra auto, to mora da leti, ja imam 520D i isto sam pravo zadovoljan i kako ide i kako je udoban, a radi dugih relacija i potrosnje sam ipak morao uzeti dizela..mada jedan 535D hmmm bi pravo dobro dosao..
Slazem se 100%, ja imam 535i, 300KS i stvarno me inznenadi svaki put kad ga vozim, kako je startan, brz is komotan za voznju. Mogu samo zamisliti kako je M5 sa 560KS-ova brz.
Pa sta ce im izrazito sportski auto kad imaju M5 i M6 sa 550Ks, meni bi i to bilo dosta, pogotovo M5 imas porodicno vozilo koje ispod haube ima veliku zvijer..mali mlazni avion..savrsen
@bosanceros idi uzmi corsu ako ti je do oblina. ostre crte automobila su rezervisane za muskarce, ali eto ako je tebi estrogen jaca strana, ima i auta za tebe,
ko sto reche neko kad je ovaj koncept osvanuo na concourse d elegance i osvojio prvu nagradu ima sigurno 5 il 6 godina a ovi de bili sto pjene ne valja klin cu bla bla ne kontaju da svaka iole respektabilna marka dobro pazi na kontinuitet i prepoznatljivost modela nije to ford jb te da jednu generaciju focusa napravi pravo kjut sa nekim orginalnim rjesenjima a sljedecu generaciju samo sklepa sa djelovima mondea prema tome ko poznaje m1 i mit oko njega raduje se i ovom modelu i vidi se da je nasljednik i kolko god bio nekonvencionalan to je ipak m1 extravagantan i beskompromisan a ovaj kvazipoznavalac sto kaze kopija malo lambo malo ferari jedina slicnost sa tim modelima je sto ima chetri tochka mu to mu tavi lolol chuj lambo buhahaha cuj ferari vidi se da o dizajnu nemas blage veze ;)
bmw je vise momacko auto, dok je mercedes elegantnije i gospodskije auto od bmw-a ,prema tome o ukusima netraba raspravljati , sace doc neko treci i rec alfa najbolja, a znamo da nije ni do koljena vw-u a ne bmw-u a pogotovo mercedesu , stvar ukusa, i naravno mečka :)
Na rac ku te nosam :)
Jelde Jale da je Hyundo bolji? Napiši da jeste pa da samo potvrdiš koliko si glup.