Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mi je u planu kad krenem na pijacu ne možes svakakav na markale
ovo mi je u planu kad krenem na pijacu ne možes svakakav na markale
@Andy Zasto mu je obrtni slaba tacka kad ga ima 550nm i ako je sa turbo punjacima takav je napravljen....Samo mi nije jasno zasto te cudi da ide 4,1 do 100kmh.A to sto sam radis na tom 5,7 (pretpostavljam amerikancu) valjda ti je jasno da je to previse kubika a ni gdje snage (govorim o fabrickoj varijanti) jedino je tacno da nemaju granice u dizanju snage.
Novi BMW 7er. https://www.youtube.com/watch?v=k37DEGHQIUQ
Nesto unikatno ne propustite da vidite...iz fabrike hm ,necu dalje pogledajte...! https://www.youtube.com/watch?v=zTZUWC7HoZw
bembara
sutra ce u milanu da bude predstavljen auto koji ce zasjenit njemacku konkurenciju
4,1 sekunda to je malo napuhano....sa 431 ponija na zamajcu, on bi moro biti lakši od 1,4tona 5sekundi je realno. Jedino ako su tih 431 konjića ustvari na točkovima.
@andy malo si dosadan sa tim racunsnjem konja na tockovima odnosno zamajcu, negdje si procitao kako se racuna pa sada smaras....Ako si vec upucen trebao bi da znas da nije sve do konja ima nesto i u mjenjacu prenosu snage, launch control, obrtni Nm i pomalo u aerodinamici.
u svakom slucaju brzi je od golfa dvojke tdi kako god da ga okrenes... i to je najbitnije....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ja cu u čast proslavljanja 45 godina svog postojanja kupiti sebi BMW 3cu 89' al ocuvana, 6ti vlasnik...I zapucat sa familijom na Trebevic...kolko' košta sa košta... :)
to majstore svaka čast. želim ti lijep provod
Ljepotan kako bi se samo nas dvojica pazili