Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma djaba da je neznam od cega dim sve istjera
Moj dream auto
ja sam nicola spiric i džaba vam što promovišete druga vozila ja samo vjerujem u državno auto, audi sa oznakom Q sa ful opremom i sicevima što se griju
pa kad si ljaxe 1kroz1 takva ti je i pila landi rulezzzzz :D
džaba vam ga ja samo vjerujem u audi sa oznakom Q
\"Razvila ga je sigurnosna kompanija \"Centigon\", a posjeduje balistični čelični oklop koji je urađen po evropskim propisima.\" Sta zele reci sa ovim?? Evropa i njeni propisi ... Bolje bi bilo da su ga uradili dole po Afganistanskim ili Iranskim propisima gdje ima guzve... U svakom slucaju Dobar je :)