Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fan sam BMW-a ali ova RS6ica je mrak.
savrsenstvo
P E R V E R Z I J A ! ! ! ! ! ! !
mora se potrudit kad ga E63 AMG i M5 touring redovno deru
na ovoj 6-oj slici iste moje feluge, samo je u mene VW znak, ojha.... (nemojte vi meni šta zamjerit, selja,china sam vam ja!)
Najbrutalniji karavan ikad !!!!!!!! Lomi sve
BMW 5 Baujahr 1998 muahahahahhahahaaaa
Imam BMW 5, bogami ce se M5 po performansama morati potruditi, a i izgleda dobar i izgledom, mada nisam ljubitelj WV ni Audia, kad se 2 puta opeces na smece od pumpa-dizne bjezis i od Ibize na 100 m a kamo li od Audia i WV, ahhaha..
Ako budem ziv i zdrav kupicu ga 2058. godine.. Nadam se da ce biti garaziran i da ce vlasnik redovno mijenjati ulje..
Bog na nebu, Audi na zemlji...
Zna se ko je car: Mercedes-Benz E63 AMG 4MATIC S-Model 5.5L, 585KS, 800Nm, 0-100km/h za 3,6 sekundi http://www.youtube.com/watch?v=wJiRVrshXec
nema potrebe mjenjati nešto što već izleda dobro :)
Kakav inovativan dizajn Audija, nema šta. Vidi se da se ljudi trude oko dizajna automobila. Svaki Audi sliči ko jaje jajetu. LOL
lijep plaho lijep da mi je hanumu provozti u njemu bi se jadna obradovala malo promjene od G2
ima negdje neki babuka sa brdo para,zenu,troje djece i kera i hoce usput da bude brzi od motora
A6, S6, RS6... Što usput ne naprave i neki HyperS6, koji će umjesto 300 imati 360 konja, umjesto crnih 20 inčnih felgi, high crome 21 felge, dodatno spušten prag ovjesa i onda stvarno možemo reći da su originalni.
A6, S6, RS6... Što usput ne naprave i neki HyperS6, koji će umjesto 300 imati 360 konja, umjesto crnih 20 inčnih felgi, high crome 21 felge, dodatno spušten prag ovjesa i onda stvarno možemo reći da su originalni.