Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja bi uskoro trebao dobiti polovan motor za svog Golfa II ....nasao na Piku
@VARŠAVA_SRBIJA reci nam jos nesto o sebi :)
taman sad cu da ga kupim na need4speed
nije. sve je porsheovo ili porodice porsche-piech. i nemoj me zajebavat kad fino diskutujemo.
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
1.2 tfsi sa 800 KS? No replacement for cubic displacement, barem u ovoj klasi... (N)Audi, lol
Audi R8 koji je poznat po svom prodornom zvuku treba da dobije V5 ili V6 motor? Pa ima da rokce k'o Merc 190ka od mog komsije
hocu ovo auto!
turbo sam cekao
Cudilo bi me da uskoro treba dobit dvotaktni motor :-)))
Svaka čast Audi-u, ali Mercedes je Mercedes :)
Joj ovi Audi lover-i jesu osjetljivi na kritike, Audi = VW, isti motor sve isto, eto R8 je iznimka, pokušaj elitnog Auta, precjenjen za kvalitetu.. Mercedes, Rols Roys, itd.. to je auto vrijedno spomena :)
Eto jesu 3.0 tdi i 4.2 tdi vw motori. Eto jesi ona vlakna za navugaciju vw tehnologija. Audi jest ispod vw a ali je tehnoloski iznad.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)