Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam da se otvara trziste za ove crossovere, ali brate ne razumijem ni auto industriju q2 q3 razlika 4-5 cm u duzini bmw x3 i x4 isto tako ... sta je cilj? pa kao da za visine ljudi prave automobile a ne za namjene.
Bas sam sinoc cijene gledao i evo i vama da se orijentirate..imaju tri kategorije u dizelu i benzinu.. Q2..Q2 Sport i Q2 Design..Q2 kosta 27.500 eura..Q2 sport 29.150 eura i Q2 Design 29.150 eura bez svih ekstra dodataka koje se mogu kupiti.Motori su 1,4 TFSI i dizel verzija je malo skuplja i motor je 1,6 TDI..
Sve u svemu fin autic,al me snaga motora brine:)ako zelite ekstra pakete minmalna cijena je bitnijih paketa 2500 eura.
@Dajstadas7 bespotreban model audija sto ce se i pokazati nakon par godina ... cuo sam i da q1 pripremaju pa za koga, cije trziste ide q2? razumijem ja da ce biti kupaca ali ovolike novce dati u novi model a Q5 ima isti dizajn od 2008, tuga
zadnja strana jaako lici na Mercedes A klasu
Onaj ko ima novac i kome se svida kupice ga . Pojedinci pisu kako je los i ruzan a sigurno nemaju da napune pun rezervar goriva a tu pisu lose o autima o kojima mogu samo sanjati . Bio to bmw audi ili bilo koji drugi .
Joj kaki je...
samo se nasekiram bzvz dok gledam slike
1 njegova guma košta koliko moj cijeli auto.
meni lično ljepši od q3
Crni Polo šta si ovo uradio od sebe, kažem ti ja nemoj te steroide uzimati, vidi te na šta ličiš...jojjj
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa
Audi kuku 2...polo na štulama. U šta li su gledali kad su ovo čudo dizajnirali?