Ograničen na 333 primjerka
0
Audi predstavio A1 Quattro sa 256 KS
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Em malo za gradske voznje, em moze povuci na trkama, em moze vuci i na planine ako zapnes, imas 4x4 sa njim. Bas jak model.
Žao mi je samo što nema bijele kazaljke na satovima
commi sportski autici ove klase vec jedno 10 godina nemaju ispod 1000 kg, ovaj Audi ima garant 1300-1400 kg, a to vise i nije tako lagano.
Felge su mu paglu pravo, kad se vrte izgledaju kao da ih je sa Caddyja posudio.
Ovo ce sigurno kostati preko 70 000KM, a kao drugo audi s3 koji ima isti motor sa 265 KS i isti quatto pogon (koji nije stalni quattro vec samo haldex- koji je prednji pogon sa mogucnoscu prebacivanja na sve 4). Znaci audi, isto sra..nje drugo pakovanje. OVO, S3, golf R - ista auta isto vazi i za fabiu RS, ibiza cupra i polo gti
Po Audijevim cijenama, ovo čudo neće biti ispod 55.000 KM. Onaj najobičniji im je 37.000. Pa ko bi normalan dao tolike pare za ovog sepeta ccc
preeemocnooo
bezveze...more samo jedna koka sjesti
...ma to je da more povuć\' uz dalmatinsku kad u prikolicu natovariš kupusa i krompira...
OVO MI JE STVARNO PRESMJESNO!!!!