Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast Audi kao auto, extra kvalitet i sve ali već godinama novi modeli imaju samo drugačiji set farova i štopki što je za ovako skupe automobile prilično žalosno
Audijev \"napredak kroz tehniku\" u zadnjih 5 godina se sveo na trista verzija LED dioda... to se moze vidjeti i na slikama gdje se apsolutno nista ne mijenja u modelima, ni s vana, a ni u unutrasnjosti!
Toliko su dosadili s LED tehnologijom da ih cak i MERCEDES KOPIRA :) Toliko o Mercedesu i BMW!!! LP
Vorspung durch copy-paste technik. lol.
Da su ovi pametnjakovici pogledali slike vidjeli bi da novost nisu samo diode,vec i motori te mjenjaci. TNCG je motor na plin koji je uparen sa stronic mjenjacem.Napredak kroz tehniku je vidan,ne radi se samo o sijalicama.
gepek, sine gepek...... zato sto kad se otvori gepek mozes da udes u automobil isto kao kroz vrata, da ti ovako slikovito objasnim. Jel sad razumijes ???
Kako ba jarane 5 vrata, ja vidim na slikama 4 vrata?
sad ce reklama audija, posto je ovo njihovo saopstenje copy+paste :)
Cijenaa *??
S verzija razbija
Isto sranje, drugo pakovanje...LED diode su im obilježile desetljeće....