Duster nastavlja takmičenja
0
Agresivna kampanja za novu Daciju
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedao sam i u Dustera i u Jetija. Zavrsna obrada i uopce dojam je bolji u Jetiju, samim tim je on i skuplji. Jedino sto mi se svidjelo kod Dustera je udobnost sjedista. Pravi francuz. Onome kome nije bitan dizajn toliko i kvaliteta plastike unutra, odlicno auto.
Ama ne sumnjam da je to super povoljna cijena ali nema dobrog SUV-a ili kompakt SUV-a ili crossover-a a da ne kosta...Drugo je kupiti sandera, fabiu, avea i sl. malo gradsko jeftino auto a drugo je kupiti terenca jeftinog... Covjece ovaj duster nema disk kočioni sistem nazad!?!? kakav je to SUV, kakva je tu sigurnost....snaga 105KS??? sa takvim dimenzijama, tezinom??...mislim onda jednostavno mozemo konstatovati da treba kupiti ovakvo auto ako zelis ko fol da vozas terenca a u sustini molis Boga da ne sidjes sa asfalta i ne vidis brda....SRETNO!
Ta Skoda sa 170 konja u kojoj si sjedio je 48 hiljada KM, a najskuplji Duster je 15.000 Eura
@esko niti je ljepsi nit bolji...mislim ima 2-3 motora kao opciju i pogon 4x4 sa maksimalnih 105 KS?? Neki dan sam sjedao u Yeti.. ima sa 170KS 4x4 , a da ne pricam o DSG-u ili recimo Adaptivnim Bi-xenon svijetlima, panorama krov, unutrašnjost i materijali odlicni i sl....Nemam fakat nista protiv Dacie al mislim da tu treba jos pure da dodje na nivo Škode... Al zato Nissan Qashqai je odlican, toplo preporucujem!!!
Jel se ovaj duster moze vec kupiti kod nas i po kojoj cijeni?
Evo je ovdje sa dobrim felgama, odlicna je: http://images.thecarconnection.com/lrg/dacia-duster-suv_100300608_l.jpg
puno je ljepsi npr od skode yeti.. samo mu neke fine tockove nabacit :P
Dobar komad auta za pristojne pare
www.daciaduster.org
ma bezzeeee more samo fau-ve crveno \"i\"
bestseler sigurno !!!! i extra automobil ,sljedeci moj
Dobar nema šta. Dizaj nije uopšte loš, a ako je izdržljiv poput dosadašnjih modela onda je pun pogodak. Za 25 000 KM fin off-road auto. Taman za naše tržište.