Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su se naftaši natovarili Musku na vrat. Sve podvaljuju samo da pokažu ljudima kako su ovi električni loši i kako treba imati benzinca ili dizela.
gori neka gomila granja
Isto kao Edison kad je "przio" slona naizmjenicnom strujom da pokaze masama kako je AC opasna i ne bi se trebala koristiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
O yebo vas vise Tesla, odvadite malo 😂
@Shmrkachchemtrailsa Svake 3 minute i 8 sekundi u Americi se negdje na putu zapali jedno auto. http://www.nfpa.org/news-and-research/fire-statistics-and-reports/fire-statistics/fires-in-the-us Svake dvije minute i 43 sekunde ako racunas i auta koja nisu na cesti. 195000 zapaljenih automobila.I to samo 2014. Prosjek 2003-07 je 287000 godisnje. Od toga je Tesla auta koliko? 4. Na citavoj planeti, racunajuci ovaj gore? 6. Koliko auta upozori vozaca da ce se zapaliti, kao sto to radi Tesla?
Neka zamjene za golfa dvicu 😂
haj zapali se i benzinjara pa nikom nista :)
Tesla da ti nisi na ćumur iz stare jame Rasporočje.
Da je ovako izgorio,teško bi trojica preživjela.
jaaaaaro, ja naslova zapali se golf kec u Zakrčićimai , a naslov "VW u problemima"
šta ima veze što gori.... svaki dan neki golf 2 plane, pa ništa
gori litium , a bogami i ioni
pa za to i sluzi testna voznja ?
Znao sam, cim izadje clanak kako je tesla "spasio" vozaca, u 7 dana izadje i nesto lose o tesli...u sledecoj sedmici opet tesla spasava vidjecete!
izgleda da ce tesla rimcu popusit
koliko će ljudi poginuti dok se Tesla ne ustabili :)
pa i dan danas se gine na SUS motorima a stari su oko 100 g, kakva je to logika ?
@crvena_puca nidje veze, gine se zbog saobracajnih nesreca a ne zbog greske u radu automobila.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Isto jad sam se ja ucio voziti biciklo. Sta sam trebao? Ostati zauvijek sa pomocnim tockovima.
Gdje su sad one plinovođe da kazu zapalice se plin nesigurno to
pitanje za klix. Jel imate vi jednog novinara koji samo prati sta se u tesli desava?
Jest vala, najveci problem bosanske sirotinje su ta Teslina vozila. Eno sad jedan dole crko kod Vranduka, vjerovatno od ovih momaka sto su ugalj kopali.