Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koju godinu cemo pricati djeci kako su automobili izgledali prije. Malo spusten, benzinac sa manuelnim mjenjacem i kvacilom. Ovo sve ide u smjeru plasticnih igracaka , automata, nepotrebno izdignutih, a uskoro i sa motorom koji samo zuji.
A najvjerovatnije nece biti nista osim fijaska ovog modela
@B3N3VR3K Hoce vjeruj, svi su i za cactus govorili pa se predobro prodavao. Sto ga ruznijeg naprave bolje se prodaje valjda koriste obrnutu psihologiju. ps vecina ih je Iznimno ruznih
S prijeda odlican, sa boka dobar... Ali izgled mu kvari straznji dio
Ono kad pomislis da citroen ne moze ruznije auto napraviti, zajebao si se. Na sta spade kompanija koja je pravila ajkulu.