Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boravih u Oslu na par dana nedavno i prva stvar koja mi zapade za oci je broj hybrid i elektricnih vozila na ulicama. Tesla Model S, Nissan Leaf, e-Golfovi, i druga vozila na svakom koraku. Par elektricnih punjaca gdje god da se okrenes. Nisam toliko automobila te vrste vidio nidgje drugdje.
Wow
malo ljudi zna da su Norvezani akumulirali vise stotina milijardi dolara od nafte i gasa - i da su danas kreditorska zemlja ala Kina.... licemjerje ili ne - toliko su bogati da vec sigurno postoje finansijski uslovi da zemlju odlicno umreze zeljeznicom, tramvajima, metroima, punionicama e-auta, a uvedu hidrogenske pumpne stanice ako jos ko odluci vozat auta sa SUS motorima....
Prvenstvenk zahvaljujuci pametnoj politici investiranja, na globalnom nivou. Malo je poznato, ali na startupim su kao investicijski fond zaradili ogromne pare (Google, Facebook, Soundcloud). Danas takodjer nastavljaju sa istom politikom, to im osigurava stabilan dotok novca, neovisno o nafti.
da mi hocemo zabranit uvoz auta starijih od 5 godina, svaka shusha danas ima auto i divlja po cestama sa neisprav im vozilima
To gorivo nije fosilnog porekla,ali nema veze ubise nas sa ovom propagandom hiljadama godina, ali retko ko te fore zna.
Jasta ce...
Suplja!