Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I meni su ljepili isto...
Moram opet na temu GT-R. Brži je od Porsche-a definitivno. Pogledajte uporedni test NJEMAČKOG Auto-motor-und-sport. Na stazi je GT-R Black edition (485KS), brži i od Porsche turbo (500KS) i od Audi R-8 (525KS). Na istom testu je proglašen pobjednikom u zbiru bodova gdje se ocjenjuje sve: Dizajn, tehnika, perfomanse,kvaliteta,praktičnost i upotrebljivost, udobnost, troškovi...baš sve kako to njemci znaju. Porsche je fantastičan auto, posebno 911 u svim izdanjima, ali ipak je uz Ferrari-a i Lamborghini-a dobio ne samo dostojnog nego za mnoge boljeg. Nemam toliko novca, ali da imam teško bi se odlučio šta kupiti, iako mislim da bi na kraju odabrao GT-R. Usput novinar nije spomenuo, a ja mislim da je u pitanju promotivna akcija za novi GT-R koji u obnovljenom modelu godišta 2011 ima 530KS!!! Kako li ovaj dere? I za kraj nemojte govoriti o kvaliteti auta, ako se niste informisali iz stručnih izvora, dakle bez rekla-kazala.
a ko je reko da je brzi nisan jel to opet plejke igrate i gledate iskljucivo koliko koje auto ima konja i samo prema tome strucnjaci nema sta pa ja porse ne valja, ima nisana ovih za piljare unutra plastika odvratna ona auto sinteticko izvjestaceno
Hahahaha, prejak potez, oba su prejaka i gtr u 911, volio bi oba imat :D
@DERP svaka tebi cast, eto bas oni svi glupi pa nisu ni pomislili da bi ih mogli tuziti...ne boj se ti za njih sve je to ispitano i sigurno ne postoji nikakva osnova za tuzbu. Ideja je odlicna a kao sto vidis ni rezultati nisu izostali ;)
trebali su stavit sliku golfa dvojkace odma bi ljudi nagazili kocnjice misleci da su na kamen naletili
Da meni na mog fiću ovo zalijepe slupo pih prvog hyundaia...
jesil ti dobar koja je generacija pojela Porsche-a ne pricaj gluposti
Nije ba Skyliner nego Skyline.... Uostalom, kada je R34 generacija unistavala Porschove, ne smijem ni da zamislim sta im ova R35 radi....
Moze nissan porscheu da ne kazem sta.... Svako moze napraviti brzo auto, ali ne i sa kvalitetom kao porsche....
lol. bas ce neko zamjenit Porsche za Nissan koji, ruku na srce, jest brz al zato masina poslije 30 000 u smece.
auu nasikirase me ovi, sta sad uzeti Nissan ili Porsche lijep pozdrav svima ;)
Nisam siguran da ima osnove za tuzbu, iako bi ona bila samo dodatni publicitet Nissanu.
Ovo je mozda i najgluplji potez koji neko moze da napravi (++glupost jer su snimili). Izgubit ce milione u Porsheovoj tuzbi protiv njih.
dovoljno je samo reci Nissan Skyliner...