Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova prva generacija je vatra😎😎😎
ovaj prvi na slici je bas prekrasan
...naj jača auta svih vremena
Najjaca okano. Nije mi jasno kako ti i takvi kao ti pice da ostave komentar, a ne znaju osnove pismenosti :(.
...eto ti znaš, radi takvi levata kao ti je BiH u kurtzu, samo znate pametovati ispravljati tudje greške a za prave ništa neradite, ostaje vam samo pametovanje, trać, ispijanje kafe, itd.
To su masine i pol ovaj novi R35 je brzi od galarda 😎😎😎😎
Legendarni motori (RB26), genijalna rjesenja prijenosa snage i mjenjaca i onda ljudi kazu svabo zna napraviti auto...
JAPANAC ČUDO
moj licni favorit R34 naravno :)))))
sjecam se kad je moj drug kupio svoj prvi GTR platio oko $40,000 aud i taj dan mi otisli u grad da se provozamo u njemu, i bila kisa padala, i on se okrenao na ulici da ide desno , a mi nismo ni brzo isli, toliko taj auto ima snage na zadnje tockove, kad se okreno izgubio kontrolu i otisli pravo u parkirano auto, koliko se sjecam da popravi auto morao je platiti oko 10,000 mozda i vise, i kad je to sve uradio i auto mu se vratilo, neko mu ukro auto , izgubio lahko 60,000 aud dollara
I ja se sjecam kad je moj drug udario Golfa dvicu od 1000,00 Konvertibilnih BH maraka, imao stete na njemu oko 200,00 KBHM i radio prekovremeno 2 mjeseca da ga napravi. Pisam se na tvoje kurcenje sa tim "aud" ;)
@voda900 aud je australijski dollari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
peta generacija je najjace auto na svijetu
Japanac je to.
Ja sam skroman, dajte mi naj najstariji :D
Nisi ti ni glupan :D