Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E onda izgleda da su u njemackoj policiji samo idioti Ps eto moze i manuelni mjenjac, radi troskova :-)
Samo bi idiot poput tebe dao za j.... CADDY 50 milja KM. A o DSG mijenjaču i cijeni njegovog održavanja da ne pričam. Bolje zapalit auto kada se on pokvari nego davat pare za njegovu zamjenu. Ne živimo u Dubai kretenu.
Dugotrajno auto: VW CADY MAXI 2.0 TDI DSG 4MOTION
Kupite smece i imaćete izdratke jos veće! ccc
A koje je to po tebi dugotrajno auto ?
Opet kredit na kredit. Neću pitati \"do kada ovako\" jer će ovako ići do samog dna. Nije ovo saradnja, nego preko veze. Po mom mišljenju oni bi trebali voziti GOLF2 jer je takav standard u državi. Al eto, ne pita niko narod, nego samo troši na kredit. Kad tad će se ruke sjeći za ovakve javašluke!!!
samo hajvan moze ova jednokratna auta kupiti