Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve su ovo slike ba??? :))))))) stavili cijelu galeriju slika na kojima se nista ne vidi haha presmijesni ste!!!
jest jest kad izadje ima da balis
jel ovo MAN sleper? sranje u matu
ja ti nisam stavio minus, ali ću sad staviti jer si idiot. Prvo: taj prototip nije u saobraćaju već na testnoj stazi (a to bi znao da znaš čitati, umjesto da samo gledaš slike) Drugo: Cerada se stavlja da bi se dizajn zaštitio od krađe (svima je poznato da će kinezi napraviti kopiju fekalija ako misle da će se prodavati dobro)...
pa dobro ti koji pucas minuse de mi reci je l se smije u saobracaju stavljat cerada na auto stavicu i ja na svoje pa nek svak stavlja lelujajuce cerade pa da budemo cirkuzanti krijumcari maskirani razbojnici i sl.
Podsjeća me na vajpera.
ne znam koja je furka sa ovim pokrivacima i ceradom nije li ovo opasno u voznji?