Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jada od vozaca hahahahhahahahhaha
Sve smo imali. Sad drugi imaju sve naše a nas na lancu drže ...
Proslost; Golf 2 GTI ❤ pobjednik 1985 godine BiH, Buducnost; Bosna i Hercegovina godina 2085 pobjednik utrke Golf 2 GTI ❤
Danas mogu maksimalno da parkiraju bolja auta ispred BBI...
Bila su to lijepa vremena.
Sjetim se msm 1988/9 godina, mi u ponoc izguramo stojadina iz garaze, jaran ukro kljuceve od svojih koji spavaju. Upali ga on neki 100m dalje i vozanje do 3 ujutro, onda opet guranje u garazu da se necuje. Klinci bili,svi maloljetni al ovaj znao voziti. Jbg mladost ludost, nije bilo tiktoka i ostalih gluposti. Nezaboravno majke mi moje.
To isto sa rajom radio da odemo na Plitvice u 02.00 neke 89