Audi A6 osvojio Red dot award
7
Najprestižnija nagrada za dizajn za Audi A6
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav bolan udarac za BMW i Merc fanove....Walter da´Silva, talijan sa njemačkim imenom i španjolskim prezimenom designer No.1. Sad će krenuti priče pametnjakovića kako ta nagrada nije čemu, kako na You tube ima........
Dakle, citajte pazljivo: \"Stručni ocjenjivački sud najprestižnije dizajnerske nagrade \"Red dot award: product design 2012\" jednoglasno je odlučio da glavna nagrada za dizajn odlazi u ruke porodice Audija A6. U odluci žirija presudio je VRHUNSKI KVALITET U KOMBINACIJI S DIZAJNOM I TEHNOLOGIJOM porodice A6, koju čine A6 limuzina, A6 Avant i A6 allroad quattro. Audi A6 je odnio pobjedu u konkurenciji sa preko 4.500 proizvoda.\" Red dot je svjetski cuvena dizajnerska nagrada. Odluka je jednoglasna. Pozdrav i veliko mahanje mojim bosanskoj sitnozuboj marvi koja je sebi uzela za pravo popljuvati audijev dizajn jer \"mijenjaju samo farove\" :)
Audi zakon...samo sam rijetko vidjao na nasim ulicama audi rs4,znam da je skuplji....
postoje dvije vrste automobila mercedes i ostali
100% zasluzeno
ovo se u njemackoj inače zove škatrlja