Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRANJE VELIKO
MOTORIJADA JE EXTRA,JOS MI JE BOLJA KAD VIDIM OVAKVE ŠUPKE KOJI SU LJUBOMORNI.TUZLAK PRAVIO SI I TI PROŠLE GODINE NEZNAM JEL VAN GOG PJEVO ILI STE SAMO NAPISALI DA VAM NAROD DOĐE.PA DŽABA STE PISALI NIJE NI UPOLA BILO KO OVDJE NITI ĆE BIT SVE DOK TAKVI ŠUPAKA IMA.
bas je extra motorijada dosao sam iz kaknja pa stvarno je motorijada dobra bila i nocili smo nadamo se da ce i iduce god biti mot vakva dobra bio sam s hondom cbr 600rr 2006 god
Vidim da su vam dike Gremium i Neretva je***i vas oni
GDJE SU OVDJE TREBE?
Za papke iz Gracanice i Tuzle: Kad napravite upola dobru motorijadu k\'o u Lukavcu, imacete pravo i na komentar. Do tad svi po krisku eurokrema i mars kerat\' loptu.
Pogledajte sta je prava motorijada http://www.scorpioni.net/bos/video.html
BEZZE
Zasto morate o svemu imati negativne stavove???
Ako je cilj motorijade skupiti sto vise cigana na jednom mjestu, onda ste NAJBOLJI. NAPRIJED CIGANI!!!
ovo je dropijada
Ajde papci, sto ste ljubomorni sto tuzla nema ovakvu motorijadu... heheh pa vam pravo vokri :d
@... @TUZLAK pojma vi strucnjaci nemate sta je motorijada...
CIGANIJADA
Zar je sa-x spao na ovo? Je...i vas GURBETI!!!