Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee moj benz ode i ti u lopove. Možeš lagati kako hoćeš al nećeš do kad hoćeš.
M-egapošteni BOSCHwas :D
Zapadna civilizacija se razvila do vrtoglavih visina nuklearnom energijom, dieselom i 'emisijama' , a danas hoće da nastave imati dobar život bez te kičme koja ih čini time što jesu. Agenda uništenja se to zove!
Ekoloski aktivisti na aparatima
Meni BMW u Njemačkoj šalje svake godine da radim “update softwera” kao da se lafo ne zapali auto i td. Svi varaju! Toyota je jedina (nadam se) iskrena!
Toyota je lagala na sličan način, australija ih provalila.
samo sto Toyota proizvodi Motore za BMW, a u biti je iskrena
lol pa Volkswagen je isto ovo radio godinama
Ako muljas i odgovaraj kad neznas muljati. Uvjek se drzim one NE LAŽI, laž moras pamtiti, istina je najbolja opcija, nemoras je pamtiti. Jednostavno zar ne😉