Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha Mr. Bean u ovom hahahaha
Perverzija.
ovo cu kupiti za pijacu ima dobar gepek
Probao ga na Gran Turismo, auto je brutalnost živa.
I još jedna stvar, sa trona ga je skinuo Bugatti Veyron koji za razliku od njega ima W16 quad turbo i 3 litra više zapremine motora. F1 atmosferac još uvijek ima najveću snagu po litri zapremine i po toni težine.
Pogoni ga BMW-ov S70/2 motorni prostor je izolovan zlatnom folijom a jedan od kurioziteta tadašnjeg doba koje nemaju mnogi današnji proizvođači je utičnica za telefonsku liniju preko koje se auto modemski spoji na centralu i javi šta nije uredu sa njim.
Sad će se naći neki TDI genijalac da pita za potrošnju..