Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci malac iznad sa balkona gasi vatru prskalicom hehheheh...
šteta
Ovaj odozgo izgleda benzinom gasi 😅
Sad vrijedi samo pola miliona...
A kasko Osiguranje!??
https://9gag.com/gag/aKdNM51?ref=android
Ovom je baji vjerovatno ferrari ko SDA-u kupiti kiosk od 250 000 ili napraviti kartel u Rad-u. Sitnice i za jedne i za druge.
ma problem je sto je ovo 1 od 9 prototipa iz 1988 ja mislim
svi mu se smeju.....moj golf getača bez problema doveze 5 dzakova krompira sa Hece pijace.....a košta samo 630 KM
Osiguran je on...
ode 40 miliona, Allah je velik
Da je gof dvojka od milion dolara, nikad se ne bi zapalio, a i da ga neko zapali sam bi se ugasio automatski. Čak šta više, za te pare bi mogao letiti i to bez goriva.
Dojadilo mu sve, bogatsvo i sjaj...da je golf dvojka niko ni pogledao ne bi, licemjerje i jad...samozapalio se..
I zašto je ovo vijest? Zato što je izgorio auto ili zato što je izgorio skupocjeni auto? Svaki vlasnik će se nasekirati, bilo da se radi o Fići ili Ferrariju. Ovo je samo vijest za sirotinju koja će reći "joj, zamisli koliko ga je platio, odoše pare u dim" a nisu svjesni da će ga vrlo brzo zamijeniti novim, ako im je ćeif.
Eh Roberte ode ti Ferrari
Ovo neki naš da naplati osiguranje🤣
Moze se popraviti 🤣🤣🤣
Gori ljepse od golfa 2