Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraćena kilometraža 100%
ovo neki bosnjo, skino radio
Kada je izasao Diablo, bio sam osnovac, ljepse auto nije postojalo, svi smo furali njegove postere, i u tom momentu je bio brzi i od ne rado cu reci jer vise volim ferrarije :) od F40 ferrarija, ma savrsenstvo bez mane...i to huktajucih atmosferskih 12 cilindara, nema turbo punjaca, promjenjivih koraka ventila, kruhova, jedino mozda da je crven :)
Najbolje bi bio da je žuti.
Sada ce se javiti neki pacenik da kaze bolje je kupiti Audija A5, kao na onom članku u Mclarenu F1.
Čuj nije lako kontrolisati jer je zadnja vuča. Majku mu kakvi su ovo novinari, da je prednja vuča auto ne bi moglo nikako ni krenuti. Eto Kliksovci vozili pa znaju da je teško kontrolisati.
auta su kao vino, sto stariji to bolji
Ne mogu ga naci na olx-u (citaj. pik-u), kako da kontaktiram lika, mozda hoce zamjenu imam neke zemlje u Rakovici
prešao 1,8km a volan lijevo i desno oguljen od držanja... biće da mu je ovo 5-ti motor pa prešao sa njim 1,8km od mehaničara do kuće i sada ga prodaje..... sitnica, ali čisto sumnjam da je prešao tako malo...
Cekam platu, pa odoh da ga kupić
Kupim*
Drug može li u zamjenu za nešto sa profila?
@PupanOždrljić ... pazi da ti se ne javi onaj lik sto svima nudi rakiju u zamjenu :D :D :D
Ja bih kupio ako je bio 16 godina na klocnama
koliko trosi, morel plin u njega
u svakom slucaju ljepsi od prethodnika countach-ija.
sad počinju glupi komentari naših bošnji
Eto, ti si prva počela.
Svršavam na ovo auto.