Priznanje za kvalitet Hyundaija
0
Korejci nastavljaju sa napretkom
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Več duže vrijeme se rade analize sa svrhom da se ustanovi da li su ljudi glupi pa kupuju Golfove ili postaju glupi vožnjom istih.
A ti da imaš pameti, ne bi se potpisao sa \"golf22222222\"!!!
e fakat mogli ste stavit novije slike neke. a sto jest jest hyundai je dobar ja imam elantru i preso sam 300 000 hiljada i sad kad bi me neko pitao sta bi uzeo opet bi isto...
A ovi idioti sa sa-x,mogli su staviti slike novih modela.
@@@hyundai da imas pameti znap bi da je ovaj tucson dizajn od prije 10 godina. Pogledaj model 2010 , hyundai ix35
Dobra su Hyundai vozila - pogotovo džipovi. E sad sto se tiče dizajna tu je potrebno razmišljati malo i šire a ne samo osuđivati (tipa ružan auto itd.). Dizajn jednog automobila određuje mnogo faktora i percepcija npr. podneblje, tradicija te mnogi urođeni socijalno-kultoroški faktori. Pa tako mnogi \"istočni\" automobili tipa: Kia, Hyundai, Songyang (koji je i meni među najružnijim) .. itd. zapravo njima izgledaju lijepo, a nama su ružni. Imao sam priliku razgovarati sa tim ljudima pa bi se mnogi začudili kako je dosta europskih automobila koji su nama lijepi za njih neopisivo ružni.
Kako god, opet su Vaši modeli poružni....čak je i \"Dacia\" ispred \"Hyundai\" modela... Poradite nešto na dizajnu ako želite privući mušterije... Pa pogledaj ove kante gore!? Kao da su se pravili prije 20 godina... :-(
MERCEDES
Ima Alfa Romeo lijepe pa svi bjeze od njih... A prodaju se u bescijenje ;)
Što Vi imate ružne automobile, to je čudo jedno!!!!!