Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo mi glupo ovo "coupe", zar nije serija 4 nasljednica 3-ice coupe koja se vise nece proizvoditi, serija 3 samo limuzine s 4 vrata, a serija 4 samo coupe... bit ce da sam ja pogresno skontao... sve u svemu prelijepa, ljepsa od meni dosad najljepse E92..
Seru i ovi bavarci, ovaj m4 je eto skoro isti k**ac ko i M3. Malo facelifta, karbonskih vlakana, novo ime......i oni ce to naplacivati 20 hiljada vise nego m3 a isti ce motor imati sigurno.
serija 4 su coupe i cabrio verzije,a 3 limuzina i karavan :)