Uvertira za buduću Giuliu
14
Stiže konceptna Alfa Romeo Gloria
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@Cuore Kompleksaš, sjedi u svog Golfa ili Passata, odvrni Grand hitove i o.d.j.e.b.i. u skokovima. @@cuore, sjedneš i provozas, vjeruj velike razlike nema, ni po performansama ni po zvuku. A taj motor je čak ocijenjen lošiji za ovu karoseriju jer je pretezak, a Q4 verzija i je još gori izbor. :)
Alfa, jedna ljubav!
Alfa je najjace i najbolje auto. Ko ga nije probao ne zna sta znaci ugodjaj voznje u njoj!!! 159
... od ovih komentara i međusobnih vrijeđanja! FUJ!
Nisam kompleksas druze, nema potrebe da se vrijedjas, samo sam iznio svoje misljenje al evo ponuda dam ti broj telefona, ja snesem sve troskove tvog puta i nadji prvi legalni skup gdje mozemo odmjeriti snage da ti ja onda nabijem kompleks cadjavi
...al ne vi, VW-papani, nego alfa i njihov smisao za dizajn...
majstori!
Znači oni koji voze Golfove i Passate slušaju Grand hitove? Zanimljivo. A šta slušate vi koji vozite Alfe? San Remo šlagere i Verdijeve opere? Jest al' u qrcu. Nema većih seljaka od vas koji bi da budete Schumacheri za male pare i mislite da su ulice trkaće staze. Garant imaš kolekciju Ace Lukasa i Sinana Sakića u autu.
Ja bar mogu odyebati, a ti ces sa svojom alficom vjerovatno ostati negdje u defektu. Cuj on zamislja face vozaca audija i bmw-a, haha.... budalo jedna.
Alfa i diesel motor, postujem al mi to dvoje ne ide zajedno, ipak cu se zadrzati na 3.2 jts ;)
De ne prdi, svega ti. Zagadjujes atmosferu.
Vozim 159 2.4 JTDm ti... Jednostavno nema konkurencije, ni po performansama ni po zvuku a tek kada zamišljam face vozača kojekakvih Audia 3.2 ili BMW 3.0 kada iz ostavim na autoputu. Neprocjenjivo. Ali čujem da će moja buduća Giulia konačno imati pogon na zadnjoj osovini, eh to će biti povratak korjenima...